Elämänhallinnan valmennus

Oletko pulassa aikataulujen kanssa? Kaipaatko arkeesi ryhtiä, rutiineja, uusia harrastuksia tai muuta sosiaalista toimintaa? Kärsitkö yksinäisyydestä? Hallitseeko elämääsi addiktio eli jokin riippuvuus? Haluaisitko saada henkilökohtaista apua, mutta et tiedä mistä ja miten aloittaa?

Tämä on juuri Sinulle.

Valmennuksen alussa kerrot elämäntilanteestasi ja toiveistasi missä asioissa haluaisit saada näkyviä muutoksia? Valmennukset aina räätälöidään yksilön tarpeen mukaan. Mikään valmennus ei kuitenkaan tuota haluttuja tuloksia, ellet sitoudu henkisesti muutoksen tekemiseen. Minun tehtävä valmentajana on auttaa sinua ja antaa sinulle sopivat ”työkalut”, mutta sinun itse on tehtävä varsinainen työ.

Valmennuksessa tulen asiakkaan kanssa viranomaistapaamisiin tarvittaessa. Tulen katsomaan harrastuksia ja asiakasta kiinnostavia juttuja. Tulen tekemään kotikäyntejä sovitusti jne. En ole päihdetyöntekijä tai psykoterapeutti, mutta osaan ohjeistaa asiakkaat oikeiden tahojen palveluiden piiriin ja katson, että asiakkaat saavat tarvitsemansa avun. Mikäli tämä on asiakkaan etu ja toive.

Hinta alk 60€ päivä sis alv. Laskutus Toimipiste.fi kautta. 

 

Hinnat sisältävät alv. 24%

.

 

Ota yhteyttä